Казанлъшка фирма „подари“ дамски прашки на 5-годишно момиченце от Хасково. Изненадата била скрита в пакет царевични пръчици, които майката купила на детето си от кварталния магазин.

Малката останала безкрайно разочарована, след като в опаковката със снакс не открила играчка, а бельо. Дамските прашки били размер M, а от етикета им ставало ясно, че са произведени в Китай.

За последния месец това е вторият случай, при който майка от Хасково намира дамски прашки в детски снакс.prajki

Предишният е от края на септември, когато от същите пръчици „изскочиха“ прашки, но с размер L.

Производител на царевичните пръчици е фирма от Казанлък. Собственикът й Тодор Тодоров обясни, че е наясно със случая и дори знае, че царевичните пръчици с бельото са от партида, произведена преди два месеца.

Мъжът обясни, че играчките, които се слагат в пакетите, се купуват на едро в чували. Сред играчките наистина имало опаковки с бельо, но според Тодоров то е детско.

„Съжалявам, че някои хора остават разочаровани. Постарал съм се да не се повтаря. Когато нещо не ви харесва и оставате разочаровани, зачерквате го и продължавате напред“, коментира собственикът на фирмата – производител.

Той изрази съмнение, че медийният шум е дело на конкуренцията, тъй като количествата, които фирмата реализирала в Хасково, били много малки, а за последните два месеца три майки от Хасково и Димитровград му се обаждали с подобни оплаквания.

Източник:dnes.bg