Kliuki.net първи разкри, че в Базата на „Къртицата” се пуши трева, а се оказа, че продуцентите на шоуто си траят.

Дни наред „Къртицата” тресе от скандали ефира и неговите зрители!

Причина за бунта на хората се оказа, че в Базата на шоуто масово се пуши трева.

„Аз съм категорично против! Това, че са звезди още повече ги задължава да дават пример на останалите”, „Писах с оплакване до СЕМ, това нещо трябва да се прекрати, как ще се позволява такова натрапване на дрога от телевизията?!”, „100 кила нека си пуши като иска, но да не ми перчи на екран в този вид!”, беснеят из форумите негодуващи от ситуацията.

kilata

Истината е, че Kliuki.net първи разкри как в „Къртицата” се пуши трева най-нагло и пред очите на всички. Освен това Рут Колева сама призна пред Денис Родман, че си имат достатъчно материал и нищо не им липсва… Това обаче не се хареса на феновете на предаването, поне на по-възрастните от тях, за които е недопустимо това да се случва.

Емануела си позволи да потвърди на лайфа, че 100 кила редовно пафка и така допълнително наля масло в конфликта. Иван и Андрей подминаха мълчаливо темата и просто споменаха, че трябвало да се провери…

Нещата се заплитат съвсем и нищо чудно спец полицаи да нахлуят в „Къртицата”, твърдят активизирали се потребители, които са взели нещата в свои ръце. Дали техните вопли ще бъдат чути и ще има крути мерки, ще разберем съвсем скоро.

Източник:kliuki.net