magi3

Скандална история с главен герой  Маги Желязкова се носи в коридорите на столичното МВР от лятото. Съквартирантката от „Биг Брадър“ била хваната на много интимен калъп с бизнесмен, който нямал нищо общо със законния й мъж.

Двамата правели се*с на публично място в близост до бензиностанция в малките часове на нощта. Те се връщали от клуб и бизнесменът отбил в тъмна уличка, за да се порадват на ласките си. За зла врага точно в този момент минал полицейски патрул, който се усъмнил в лъскавия джип и решил да провери документите на шофьора. Той обаче бил твърде разрошен и запотен, а от скута му се надигнала още по-разрошената и разгорещена Маги.

Ченгетата се направили, че не виждат разкопчания дюкян на проверявания и притеснението на дългокосата хубавица, която не знаели коя е. Те съставили акт, но малко по-късно им било наредено „отгоре“ да не включват случая в полицейската сводка и да не съобщават за него. Явно баровецът се оказал с големи връзки и си платил където трябва случаят да остане тайна.
Дежурните си спомняли от време на време за конфузната ситуация, но я забравили. Едва сега, когато видяли Маги като участничка в БИГ Брадър, се сетили, че това е загадъчната дама. Обаче самоличността или по-скоро заниманието на прелюбодееца, не им било известно. . Срамната случка, която била тогава старателно покрита, заради  връзките на заможния господин, сега отново обикаляла полицейските кулоари, пише „Всеки ден“

Маги е омъжена за Боби Манекена и имат дете, но не особено успешен брак, мълви градската клюка . Те бързо се наситили на ласките си един с друг и първо Боби започнал да преследва по-младичките манекенки. На Маги й писнало да стои на сухо и тръгнала с надеждни бизнесмени, като се натискала с тях в колите им. Досега тя играеше в очите на хората ролята на скучновата домакиня с добро семейство,  но се оказа палавница, която също си има любовник. И ако не беше случайната полицейска намеса, никой нямаше да свърже вече поостарялата манекенка с някакви любовни афери.

източник: skandalno.net