Служителката на реда се нахвърли с обиди върху журналист

Напрежението на протестите ескалира все повече. След като 150 дена управляващите отказват да обърнат внимание на недоволните от тях граждани, протестиращите все по-упорито обграждат сградата на Народното събрание с викове “Оставка”. Това принуждава депутатите да се изнизват от работното си място по-ниски и от тревата и то в продължение на дни.

За да се предпазят от “народната любов”, народните ни представители се обградихpolicа и с полицаи, които да озаптят протестиращите. И докато сред тях има и човечни, както се видя от снимката на момичето и разплакания полицай, то на други напрежението изглежда не се отразява добре. От репортаж на “Господари на ефира” се вижда как побесняла полицайка крещи срещу журналист, наричайки го “боклук”. Повод за гнева на служителката на реда се оказа… падналият й пагон!

Репортерът, който забеляза, че отличителният знак е паднал на улицата, го вдигна и точно в това време жената се нахвърли върху него. “Дай ми го бе, боклук!”, разкрещя се униформената пред камерата на смаяния мъж. Естествено поведението на полицайката срещна яростно неодобрение от страна на потребителите. “За какво са там? Да се грижат за безопасността на хората или да ги обиждат и бият?”, недоволстват форумци.

Източник:razkritia.com