Ако не си наясно читателю кой е милиардера Джордж Сорос и каква е мракобесната роля на фондацията му „Отворено общество“ в развитието на страните от Източна Европа и в частност България.
Ние просто ще ти изложим няколко добре известни факта, свързани с дейността на тази престъпна организация в България и директната й връзка с партията на Бойко Борисов – ГЕРБ. А изводите си направи сам.
Как Джордж Сорос създаде проекта Бойко Борисов, за да зароби окончателно България:
Проектът „Бойко Борисов“ е откровен заговор за извършване на безкръвен преврат срещу политическата система в България. Схемата вече е прилагана от „Отворено общество“ в други държави с абсолютен успех. Замисълът на Сорос няма нищо общо с класическите схеми за въоръжени ударни групи и кървави военни преврати. Той е базиран изцяло на социалните, маркетинговите и пи-ар достижения на съвременността, а преки проводници стават медиите с най-активната подкрепа на САЩ и мълчаливото съгласие на Европейския съюз.
Как Джордж Сорос вербува за каузата си Бойко Борисов!
boiko
Свързващото звено между Борисов и института на Сорос „Отворено общество“ е бившата му приятелка Цветелина Бориславова. След като придобива на безценица „Си Банк от Костовия ковчежник Славчо Христов, тя назначава за председател на Уставния съвет на банката Георги Прохаски – директор на „Отворено общество – България“ през 90-те години. По-съществен е обаче фактът, че личният съветник на Бориславова, Светослав Божилов също е бил член на Уставния съвет на „Отворено общество“. Ето я връзката между Сорос и общността от личности, които навлизат в политиката на България, спуснати директно от Джордж Сорос като министри в кабинета на ГЕРБ:
През 2009 г. най-безцеремонно са назначени за министри в ГЕРБ бивши програмни директори и вътрешни хора на „Отворено общество“:
Николай Младенов – министър на външните работи от ГЕРБ – Програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996 – 1998 г.)
Томислав Дончев, министър за еврофондовете – От 2000 до 2004 г. е главен секретар на Клуб „Отворено общество“- Габрово, Програмен директор на фондация „Отворено общество“ (2004 – 2007 г.)
Сергей Игнатов – министър на образованието, Ректор на Соросовия Нов български университет.Доминираната от Сорос Световна банка излъчи две лица в управлението на ГЕРБ: Кристалина Георгиева и племенникът й Симеон Дянков.
Връзката на Росен Плевнелиев, бивш регионален министър и настоящ Президент със соросоида Иво Прокопиев пък оставяме без коментар.
Имаме и отговор на въпроса Кой спонсорира протестите срещу кабинета „Орешарски“ с цел – връщането на ГЕРБ във властта: Логото на „Ранобудните студенти“ – прословутият свит юмрук всъщност е символ на всеки протест по света, спонсориран от Сорос. Интернет изобилства със снимки на протести и революции в Грузия, Сърбия, Русия, Молдова, Египет… на чиито плакати присъства въпросния стилизиран юмрук. Няма как да го сбъркате с друг.
А запитвал ли се е някой как така в продължение на 4 години всички родни медии се надпреварваха да хвалят бащицата Борисов и мачкаха като валяци всеки опит за критика към управлението му?! Отговорете си сами: Това са фактите!
Ето още от разследването за връзките на „Отворено общество“ с ГЕРБ!

Източник:skandalno.net