Фирма на Искра Фидосова ремонтира сградата на парламента и дължи на държавата 1 млн. лева

Освен съмненията, че документите и дипломата да практикува професията си, около Искра Фидосова излизат още по-скандални разкрития.Миналото на шефката на правната комисия е много цветно и всичко, в което тя е замесена мирише на измама.iskra
Има съмнения, че тя е ръководител на сериозни далавери. Този път не става въпрос за подправени листчета, а за цели  1 000 000 лева.
Въпросната фирма  „Моском-Ко” печели много голяма обществена поръчка за масовата смяна на дограмата в сградата на парламента. Същата тази фирма, която става известна в последно време, има собственост в „Моском Монтана”, писа “Шоу”. Странното тук е, че тази фирма е управлявана не от кого да е, а от сестрата на Искра Фидосова – Цветелина Недкова. Много фирми кандидатсват за тази поръчка, но тя печели поръчката.
В същото време за ремонта започва и акция на данъчните, след  която се разкрива, че същата тази фирма дължи 1 000 000 лева.
Две години след тази измама става напълно ясно, че сделки са въртени от Майкъл Лин. Тази сделки се сключват и никои не успява да ги спре, въпреки че по закон всички имоти, които са записани по документи, трябва да се запорират.

Източник:razkritia.com