Скандалните разкрития на Ангел Рашков за Волен Сидеров, тепърва излязоха наяве 

Рашков направи няколко скандални разкрития, свързани с мръсните далавери на партия „Атака“ и как те искат да купят ромски гласове. Цялото изявление на сина на Цар Киро е публикувано в изданието на „ВИП Брадър“.Цялата организация на Рашков е като магазин за политиците и те търгуват там на дребно и на едро. Абсолютно всички хора от политиката въртят сделки с организациите на Рашков, но в изявлението си, той казва, че дори и не предполага, че лидера на партия „Атака“  ще дойде лично и ще иска да купи ромски гласове.anleg
Всичко това той казва в къщата на „ВИП Брадър“, като думите му са чути не само от съквартирантите, а и от цяла България. Скандални слова, от които трябва да си направим изводите. Човекът на когото голяма част от българските граждани му се довериха, всъщност е един търговец.
В своя защита Рашков каза, че е първият човек, който се възпротивява срещу такъв вид политика и казва, че не е честна.
Тежките думи впечатляват всички в къщата с изключение на бившия политик от партия „Атака“-Павел Чернев. Той не се обажда през цялото време, през което Рашков говори, като предпочита да си замълчи. Определено е ядосан от всички тези приказки, но не го показва. Изразява това, което има да казва в изповедалнята и се заканва, че двамата скоро ще влязат в конфликт и той ще е сериозен.

Източник:razkritia.com