Снощният конфикт между представители и „Атака“ и СКАТ прераства в съдебен спор, предаде БТА.

Според версията на „Атака“, екип на СКАТ е нападнал членове на партията на бензиностанция в Бургас, включително и депутати. Сидеров разказа снощи, че е пристигнал в морския град за среща с актива на партията.

Той твърди, че пристигналата група е удряла представителките на „Атака“- Миглена Александрова, Деница Гаджева и Калина Балабанова. Според Сидеров от СКАТ са били около 5-6 души.

След инцидента Сидеров каза, че е отишъл пред централата на телевизията, където с мегафон казал „някои истини“ за собственика на медията Валери Симеонов. Сидеров го е обвинил в документна измама и заявил, че ще извади доказателствата за това на бял свят, предаде БТА.skat

Версията на Валери Симеонов е друга. Той каза, че лично ще заведе дело срещу Сидеров за обидите с мегафона и неверните неща. Освен това ще окаже съдействие на служителите си в юридическата защита.

Симеонов каза, че в телевизията е получен сигнал от граждани, че хора от „Атака“ начело със Сидеров блокират работата на бензиностанция в началото на Бургас. Затова собственикът на медията е изпратил трима оператори, за да заснемат случващото се и една репортерка.

Телевизията смята да излъчи и репортаж за сблъсъка.

Източник:inews.bg