Лидерът на БСП Сергей Станишев разкри за психологично заболяване на най-големия му опонент – Бойко Борисов, заявявайки, че лидерът на ГЕРБ страда от амнезия.

Сергей Станишев се учудва от амнезията на Бойко Борисов, който според него не знае на кой свят живее, тъй като има голямо разминаване между казаното и реалността. По думите на “червения” водач “психологично заболяване” на опонента му се е изразило особено остро по отношение на победителите от изборите в Стара Загора, където БСП имат надмощие, както показват и резултатите от ЦИК.

Следващото доказателство, което потвърждава симптомите, че Бойко Борисов страда от амнезия, е разговорът му с бившия главен прокурор на София Николай Кокинов. Лидерът на ГЕРБ сега твърди, че такъв разговор не е имало, изумява се Сергей Станишев.

stani6ev

Третото доказателство, което водачът на столетницата изтъкна е, че единственото друго правителство, което бе свалено с протести, освен това на Борисов, бе онова преди 23 години. Ето защо той определи изявлението на Бойко Борисов на днешната пресконференция, че ГЕРБ ще състави правителство на малцинството, като напълно емоционално и деструктивно решение, което е напълно безотговорно. Управляващите в оставка искат на всяка цена да държат властта, но както не един анализатор и социолог се изказа по въпроса, очаква ги пълна изолация.

 

Сергей Станишев освежи паметта на Бойко Борисов, заради въпросната амнезия, която му постави, че БСП и “Коалиция за България” имат най-добрите резултати в София след 1992 г., с което показаха, че столицата вече не е бастион на ГЕРБ.

Източник:razkritia.com