Фолкзвездата е Емилия била на косъм от смъртта след тежкия пътен инцидент, който преживя, научи “ШОУ” от нейни близки.

Любимата на Коко Динев катастрофирала малко след празниците на връщане от свое участие в провинцията. Първоначално Емилия решила да скрие новината, но внезапната отмяна на участията й принуди фирма „Пайнер” да разкрие причината за това.

Самата изпълнителка все още категорично отказва всякакви коментари по темата, но стана ясно, че доверен човек на Коко Динев управлявал возилото. emiliqВъпреки че друг участник в движението ги засякъл, шофьорът на Емилия също не реагирал адекватно в критичната ситуация и рискувал живота й. След сблъсъка изпълнителката на “Силните си имат всичко” е със счупен нос, пукнато ребро и синини по цялото тяло. Дори ще й се наложи да си направи пластична операция и точно поради тази причина е отменила всичките си ангажименти до края на юни.
Преди 2 години, отново същия месец (21 май), Емилия претърпя друг инцидент на пътя. Тогава на път за Златоград тя заспа зад волана, но отново извади късмет.

…………………………………………….
Черна фолкхроника

• На 30 юли 1999 г. в тежка автомобилна катастрофа загина фолкпевицата с най-дълга коса в гилдията – Румяна. Изпълнителката имала уговорка с бащата на децата си Руси Андролов да ги остави да му погостуват в Казанлък, където той работел като музикант. Колата била шофирана от приятеля на певицата Любо – също фолкпевец. При фаталния инцидент на пътя Бургас – София, на километър източно от сливенското село Блатец, “Фолксваген Голф”-ът на певицата се блъснал челно в микробус “Фиат Ивеко”. Румяна издъхва на място. 12-годишният й син Илиян бе настанен с опасност за живота. Дъщеря й Марияна също пострада тежко. По късно беше установено, че катастрофата е била изключително и само по вина на Любо.

• На 25 август 2005 г. след тежко боледуване, причинено от автомобилен инцидент, почина фолкпевицата Рейхан. Певицата катастрофира край Севлиево на 23 юли 2005 г. На място почина приятелят й Мартин Кискинов – Кезо, който шофирал колата. Гаджето на 19-годишната изпълнителка карало с превишена скорост. Рейхан бе с тежка черепно-мозъчна травма, счупен таз, разкъсан пикочен мехур и голяма белодробна травма. Красивата туркиня бе настанена в болницата в Севлиево в състояние на кома и апаратно дишане, но, уви, не успя да пребори смъртта.

Източник:blitz.bg