Съдебните заседатели, които разглеждат случая със смъртта на Майкъл Джексън, са потресени от снимките, направени при аутопсията му. Те са направени непосредствено след нея и разкриват стряскащи факти около външния вид на Майкъл. От тях ясно се вижда, че устните на певеца са били татуирани в розово, веждите с черно мастило, а предната част на скалпа му всъщност е била татуировка, която е изпълнявала функцията да свързва челото му с перуките, които е носел през последните години.

Докладът от аутопсията потвърждава съмненията, че кожата на Майкъл Джексън е станала по-светла заради рядката болест „ветилиго”, научи Мениджър БГ.

Лекарят извършил аутопсията сподели, че пигментацията на кожата на поп иконата е била неравномерно разпределена, като някои места са били значително по-тъмни от други.

maika

Заключението на специалистите е категорично, че Майкъл е бил в относително добро здраве и е починал от свръх доза от лекарството „пропофол”.

Цялата ситуация също така е била утежнена и от факта, че Джексън изпил различни успокоителни още същата сутрин.

Според експертната оценка на известният кардиолог д-р Даниел Уолгелернтър, Майкъл е злоупотребявал от доста време с различни субстанции, но не е имал никакви сърдечно-съдови заболявания, които да налагат някакво лечение. Уолгелернтър също така изрази мнения, че личният лекар на Джексън не е бил подходящ избор, защото Мъри е бил специалист единствено в своята сфера и не имал нужната подготовка за да се справя с особените нужди на певеца.

Източник: manager.bg