92

СРС-тата, които вкараха Слави Трифонов в скандала с миската Галена Димова, която бе обвинена в проституция, внезапно извадиха на показ други тайни на Дългия.

Полицаи подслушвали телефона на миската и така се добрали до нежни и многообещаващи разговори между нея и шоумена. Веднага се заговори, че той решил да затвори устата на любимата си балерина Мартина с голям апартамент в хубав квартал, за да не му се сърди. Така бил уредил и Борис Солтарийски с жилище, при условие, че ще се откаже от Мартина.

Самият Трифонов имал приятелка в строителна фирма и успял да уреди част от екипа си с жилища на сметка.Слави и Мартина Това, което се изписа и изговори две години абсолютно не е вярно, избухнаха най-после от семейството на горещата балерина. Мартина не е ревнувала работодателя си от Галена или Венета Харизанова, а той не й е подарявал никакъв апартамент. Двамата нямат връзка, имат само служебни отношения. Тя никога не е живяла при него, не се никаква

двойка. Този слух не знаем кой го измисли, но те не са ходили по екзотични острови, не е ставало дума за женитба.

Вече от много време четем как се вадят все по-нови факти за техните отношения. Ние не знаем за никакви такива отношения, Трифонов не е гостувал в дома ни, не й е искал ръката и самата Мартина никога не е твърдяла, че са двойка. Това разкритие хвърли в шок светските хроникьори, които вече чуваха сватбени камбани. Всички бяха уверени, че е въпрос на време двамата да застанат под венчило. Сега разсъждават дали тази роднина не отмъщава на Слави за другите му връзки

и дали не иска да изкара балерината светица, а той просто застаряващ ерген. Едно поне е сигурно. Бабата на Мартина има много пари от реституцията и е възможно тя да й е купила апартамента и колата. Но останалите факти и снимки просто няма как да се обяснят, освен с взаимно изгоден пиар.

източник: skandalno.net