slavi-rosen

Росен Петров получи подкрепата на Слави Трифонов

Часове след като стана ясно, че водещият на „Нека говорят” Росен Петров има доброкачествен тумор в носа, в публичното пространство се понесе и мълвата, че на помощ на телевизионера се е притекъл бившия му съдружник Слави Трифонов. Дългия лично позвънил на бившия си сценарист и му предложил помощта си, съобщава Kliuki.bg.

Дали пък болестта на Росен Петров няма да го сближи отново със Слави Трифонов, се питат зрители, които си спомнят, че именно Петров бе човекът, който протегна ръка на Дългия преди години, когато Слави призна пред цяла България, че има сериозен проблем с очите. Тогава Росен Петров бе един от най-доверените хора на плевенчанина и безрезервно подкрепяше шефа си, пише Mister.bg. Малко след това Росен напусна „Шоуто на Слави”, а причините за раздялата им и до днес остават загадка. Появиха се множество предположения, които обаче не бяха потвърдени от бившите авери.

От няколко седмици зрителите на bTV не спират да задават въпроси за здравословното състояние на Росен Петров. До момента нито водещия, нито някой от екипа му е коментирал официално диагнозата на бившия сценарист. Очакванията бяха, че самият Росен Петров ще говори открито за състоянието си в неделя. Но това не се случи.

източник: chudesa.net