Без значение колко сте добре осведомени, със сигурност има поне няколко факта, за които не сте знаели, споделят от istinskiistorii.com.

Сливиците могат да растат след отстраняването им

Ако някога сте премахнали сливиците, вероятно сте предположили, че това е опит, който никога няма да се повтаря. Но колкото и странно да звучи, сливиците могат да растат отново. Ако вашият хирург не е премахнал напълно лимфоидната тъкан по време на процедурата, тъканта, която остава, може да се регенерира.

Котките и кучетата могат да бъдат алергични към хората

За съжаление някои хора са алергични към котки и кучета. Но също така е вярно, че някои от нашите домашни любимци намират хората също толкова непоносими. „Това е рядко, но кучетата могат да бъдат алергични към котешки и човешки пърхот и обратно“

Симптомите на кучетата често се появяват като възпаление на кожата и сърбеж, както и кихане и хрема, докато котките могат да страдат от милиарден дерматит, който се проявява чрез липсваща кожа, както и от струпеи върху кожата на котето. За щастие, ако вашият домашен любимец е алергичен към вас, можете да му помогнете с антиалергични медикаменти.

Кралица Елизабет II има една и съща двойничка от 30 години

Вероятно никога не сте чували за Ела Слак, но може би сте я виждали. В продължение на 30 години тя е двойничка на кралица Елизабет . Преди кралицата да се появи на големи събития, Ела ходи, ходи навсякъде, където Кралицата ще бъде, за да се увери, че всичко е съвършено.