Предводителят на „България без цензура“ Николай Бареков се закани да легне заедно със съмишлениците си пред „лимузините на властта“, за да попречи на представителите на партиите от Народното събрание да влязат в президентството за Консултативния съвет за национална сигурност.“Всички политици, които днес се осмелят да дойдат тук – и Лютви Местан, и Сергей Станишев, и партия СИК, няма да бъдат допуснати на територията на президентството. Видяхте този, който толкова години пъчеше мускули, се оказа един страхлив човек без сърце, едно зайче. barekowИгра в Пловдив срещу „Локото“ и влезе да си оперира крака – само и само да не ви види очи в очи, скъпи приятели. Защото е страхливец!“, заяви пред сградата на президентството на импровизиран митинг Николай Бареков.
„Ние сме готови на всякакви окупационни действия, но те ще бъдат от мирен характер. Готови сме, ако се появят тези мутри, да легнем с телата си пред лимузините им. Да не забравяме, че Борисов излезе с 4 бронирани джипа срещу вас, когато окупирахте централата на СИК. Много е важно дали т.нар. елит ще влезе през парадния вход на президентството или ще се крият като мишки от вас“, подчерта Бареков.

Според него българският преход е разделил партиите и политиците на два вида – на такива с чисти и такива с мръсни ръце.“Сред чистите ръце се поставяме ние от „България без цензура“, „Атака“ също не се компрометираха, ВМРО и други патриотични партии… Други като ГЕРБ, БСП, ДПС, Кунева, Иван Костов – са от политиците с мръсни ръце“, заяви Николай Бареков.

Източник:blitz.bg