Лора Караджова,която не отказва никога алкохол и снощи не изневерила на стила си. Певицата набързо обърнала няколко питиета  на летище Варна. Тя си избрала марково вино и го пиела като вода на екс, докато чакала самолета за София. Другите пътници я гледали втрещени как с налива и гадаели дали пък не изпитва страх от летенето и е решила да се натряска, за да не й пука, ако самолетът падне.

Тя се качила на борда доста почерпена, но едва ли само стръахът от летене я е накарал да обърне цяла бутилка. Дамата си пада купонджийка и обожава оргиите с много пиячка. Има случаи, в които е падла под масата и е повръщала, след което пак се захващала за чашката. Дори е карала кола в нетрево състояние.piqna

Дългогодишното й гадже Део призна, че тя не прекалява само с акохола, но и с наркотиците. Докато били заедно и докато той бил наркоман, двамата се друсали  и си прекарвали страхотно. Той обаче изведнъж решил да се раздели с порока си и по този начин започнал да се отделя и от нея. Тя само се изсмяла на идеята му да спре наркотиците и да се отдаде на природосъобразен начин на живот. Певицата си пада по купоните и не може да си представи купон без много пиене и дрога за настроение.

Съвсем скоро двамата с Криско бяха щракнати на парти на новата музикална телевизия, където така се бяха насвяткали с комбинация между пиене и бял прашец, че погледите им приличаха на стъклени. Двамата все още бяха в “Музикална академиая”, където според другите участници също се подкрепяли с това онова, за да излязат на сцената.

Тяхното поведение възмути дори Силвия Кацарова, която даде цяло интервю за изгубените ценности в музиката. Известната в миналато солистка на груПата Ел Зет дори обвини певците, че рекламират в песните и клиповете си дрога и наркобарони финансират проектите им, за да правят реклама сред млаДото поколение на наркотиците и да зарибяват подрастващите.

Източник:skandalno.net