Редакцията на медията на Волен Сидеров е само на 30 метра от паметника на литературните ни икони

Срамен опит за реклама или неуместна гавра с личностите на двама от най-великите ни литературни автори? Това се питаха днес хората, минаващи по столичния площад “Пенчо Славейков”. Неизвестен “умник” се подигра с паметника на Петко и Пенчо Славейкови, намиращ се там.pametnik

В ръцете на Пенчо се появи… вестник “Атака”! Случайните минувачи, намиращи се покрай пейката, на която са “поседнали” баща и син Славейкови, не можеха да прикрият искреното си възмущение от гаврата с литературните ни светила. Много от тях дори бяха убедени, че зад нелепицата стои не кой да е, а лидерът на партия “Атака” Волен Сидеров. “Решил е да си прави евтина реклама”, възмутени са гражданите.

Като потвърждение за съмненията им е и фактът, че редакцията на медията на Волен Сидеров е едва на 30 метра от паметника на Славейкови. Разбира се, напълно възможно е вестникът на националистите да е бил сложен в ръцете на творците ни от неизвестен зевзек, който просто е искал да си направи шега. “Доста неудачна”, отбелязват минувачите, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com