Ранобудните студенти не искат пияни преподаватели в СУ, а видеото говори само по себе си

От известно време окупацията на СУ се провежда нощно време, за да може през деня да не бъдат повече нарушавани правата настудентите, които искат да учат, както и на преподавателите.

За огромна изненада на дежурните през нощта окупатори и през ум не им е минавало, че ще станат свидетели на част от потайностите на СУ.

Когато кажем потайности, човек си представя тайни подземия, скрити богатства, може и скелети на хора, мистериозно изчезнали преди много години, тайни ръкописи, в които е закодирана някоя тайна.

В случая с родните студенти мистерията е доста по-прозаична, но не е по-малко странна.

Те се натъкнали на пияни до козирката преподаватели, които били толкова неадекватни, че сега трезви ако изгледат видеото, ще умрат от срам.

Онова, което студентите написаха, сме приложили без промени на снимките.

Срам и позор днес!piqnka

Имало е времена, когато старите българи са държали изключително много на морала и на образованието. Светли радетели за наука и просвета не са жалили своите лични капитали, за да направят с тях училища и университети, за да могат подрастващите българи да бъдат грамотни и по европейски конкурентни.

Като започнем от младия Васил Априлов, който чак от Одеса се връща в родното Габрово, за да създаде първото в България новосветско училище, където да се преподава само  на роден български език.

Като се сетим за големия, но скромен Димитър Ценов, който оставя още преживе цялото си огромно богатство, за да бъде построена Академията в Свищов, а той прекарал последните години от своя живот в една бедна и скромна стая. Студувал и гладувал, за да не пропилява своите пари за себе си.

Да не забравяме и двамата братя Евлоги и Христо Георгиеви, защото именно с техните средства е построена красивата и представителна сграда на Софийския университет.

И за голямо нещастие от славната българска история се телепортираме в наши дни и хоп …  пияни преподаватели се клатят по коридорите на СУ. Пълна излагация!

Съдим младите хора, че не били възпитани и уважителни. Че не били родолюбиви и какви ли още не. А какъв пример им дават по-възрастните и по-зрелите, включително и „авторитетните“ преподаватели???

Източник:chudesa.net