Сайтът targetmap.com е направил карта на всички държави по света, в която ценителите на женската хубост и любовните ласки могат да се ориентират къде е най-лесно да свалим и да преспим с момиче. Всяка една държава е „украсена“ в различен цвят и показва къде мадамата е готова веднага да легне с теб и къде няма смисъл да си правиш труда да я преследваш.

karta

Логично е, че най-труднодостъпните дами са в Близкия Изток. Там, според картата, изобщо не трябва да стъпвате, ако сте тръгнали на с*кс туризъм. Тези държави светят вчервено, а родителите дотолкова пазят дъщерите си, че можете да им видите само очите. В САЩ и Канада момичетата са разкрепостени, но светят в сигнално жълто – тоест можете да правите с тях неангажиращ с*кс, но след поне едноседмично ухажване. Същото е и в Скандинавските страни.

За сметка на това българките са показани като жени с широко разтворени ръце /или крака/ към предизвикателствата в живота и към лесния с*кс. Според картата, ние сме сред държавите, в които няма никакъв проблем да се запознаеш с благонравно девойче, а след няколко питиета в дискотеката, да го вкараш в леглото си.

По-малко усилия ще хвърлите само ако посетите Тайланд или някои от страните в южна Африка и Южна Америка!

Източник:skandalno.net