Лора Караджова  все още е спряла да опитва наркотици от всякакъв вид, за да се стимулира за сцената, или за някакъв купон. Тя признава, че първата си цигара с марихуана изпушила още като ученичка.  Но понеже се страхувала от баща си и не искала да го злепоставя, рядко пипала забранното удоволствие.

След като станала певица обаче, задръжките паднали и тя опитвала буквално всичко. Особено след като с Лео станали двойка и осем години били заедно. Самият той си призна, че преди няколко години ходел вечно дрогиран и намирал удоволствие единствено в това. Иначе му било сиво и скучно. С Лора не само се влюбили, но имали и една обща любов – дрогата. Те се усамотявали в къщата в Гърция и изпадали в наркотичен захлас с дни.lora

Лео обаче решил да се вземе в ръце и се излекувал от зависимосттта. Той заменил прашеца и харченана с гмуркане и сърф. Приятелката му обаче не успяла. И точно затова се разделили, защото той искал тя да живее природосъобразно, а тя пък не можела да се откаже.

Аз не съм наркоманка – заявява Лора прд бляскаво българско списание. Ако бях, сега щях да съм в някоя клиника и да се лекувам. Просто от време на време имам нужда с нещо да повдигна настроението си. Като се съберем на купон и всички дръпват по една лентичка, аз на светица ли да се правя? Става ни по-весело, купонясваме по-яко.

Тя обяснява, че е пробвала почни всички забранени субстнации, но не го правела всеки ден. Само когато имала нужда. Нейни приятели пък казват, че тя на няколко пъти отказвала наркотиците, но след време пак се връщала към тях. От Музикална академия отпаднала, тъй като се страхувала да си внесе вътре дрога, поради което била несигурна и пренапрегната. Лора споделя и че иска дете от новия си приятел. Тогава обаче трябва да намери воля и да се отърве от кокаина. Но дали ще може?

Източник:skandalno.net