Правителството на Орешарски за два месеца направило повече за хората от ГЕРБ за 4 години

Сергей Станишев предизвика сериозна вълна от подигравки след изказванията си на традиционния за червените годишен събор на Бузлуджа. Бившият премиер гръмко заяви, че правителството, съставено от Пламен Орешарски, е направило за два месеца много повече добро за народа на България отколкото кабинета на ГЕРБ за 4-годишния си мандат.

stan

Лидерът на червените обяви още, че от самото начало на протестите в столицата е знаел, че те са подстрекавани от партията на Бойко Борисов, които били готови на всичко, за да се върнат обратно на власт. Станишев обаче категорично заяви, че това няма да се случи, тъй като единственото, което ГЕРБ били постигнали за 4-годишното си управление, е да съсипят държавата. Нещо повече, червеният лидер директно обвини намиращите се в опозиция днес депутати, че са използвали властта си единствено и само, за да крадат и да облагодетелстват себе си.

 

Станишев за пореден път даде да се разбере, че кабинетът, оглавяван от Пламен Орешарски няма да подаде оставка и ще изкара до край мандата си. Над 50 000 симпатизанти на партията бяха отишли до Бузлуджа, за да чуят какво има да им каже бившият премиер.

Източник:razkritia.com