“Хората ще гласуват за БСП, за да изгонят ГЕРБ от властта”, убеден е червеният лидер

Любопитно изказване направи лидерът на “Коалиция за България” пред Николай Бареков в студиото на ТВ7. Според Станишев хората са прозрели, че на ГЕРБ не може да се разчита, затова на предстоящите избори ще гласуват за единствената политическа сила, която може да ги изгони от управлението, а именно БСП.

“БСП изпълнява ангажиментите, които поема”, категоричен е Станишев. За пореден път бившият премиер от управлението на Тройната коалиция заяви готовността си да направят минималната заплата 450 лева и се ангажира с откриването на 250 хиляди нови работни места, при положение, че партията му вземе властта.stani6ew

Станишев коментира и управлението на ГЕРБ, наричайки го “абсолютна катастрофа”. Според червения лидер да съсипеш държавата за по-малко от 4 години е истински провал. “ГЕРБ закриха около 400 хиляди работни места и унищожиха малкия и среден бизнес”, заяви Станишев.

Друга наболяла тема – актуализацията на доходите, също е нещо, което беше унищожено от ГЕРБ, категоричен е лидерът на БСП. Станишев обвини правителството на Бойко Борисов, че е замразило всички социални плащания, включително и помощите за майките.

Бившият премиер обеща, че ако партията му спечели изборите, приоритет ще бъдат майките и увеличаване раждаемостта в България.

Източник:razkritia.com