Станка буквално не е на себе си заради Стойко, а целувката направо я омагьоса

Станка не е на себе си заради Стойко!

След целувката тя е изпаднала в толкова омагьосано състояние, че още не може да се съвземе, пише изданието HotArena.net.

Както вече Kliuki.netпърви ви показа, Стойко и Саката се награбиха в двора на Къщата. Всъщност най-напорист беше футболистът, който не издържа на чара на боркинята. Двамата си репетираха за сериала, а Стойко Сакалиев прецени, че е най-добре да използва момента и да впие устни в тези на Станка Златева.stanka

Нежността между тях продължи повече, отколкото беше нужно, ако беше само покрай сценария…

Всички го забелязаха, а Станка се почувства много неловко и се изчерви цялата. След въпросната сценка, тя така и не е успяла да мигне цяла нощ, а съквартирантите започват да усещат тръпката, която се заражда между нея и Саката, посочва още „Всеки ден”. В момента Станка дори избягва особено близки контакти с бившия играч, защото се притеснява.

От вечерта на номинациите, когато Мира пък я засегна за мимолетните й връзки, Станка е още по-изнервена и не позволява да се повдига темата. В епизода, който предстои след часове, ще видим как Станка продължава да се кара със социоложката, че й се меси.

А Станка не е на себе си заради Стойко и след целувката!

Източник:kliuki.net