Популярният астролог Филип Филипов вещае поредица от драматични събития в близките дни и седмици!

Неприятна поредица от земетресения, урагани и наводнения ни заплашва на 3 и 10 април, според астролога Филп Филипов.

Катаклизмите в политическия и обществения живот, и природата за човечеството не приключват с идването на пролетта. Предстои нова поредица природни и политически трусове и то в най-скоро време, категоричен беше пред TV7 астрологът Филип Филипов.kataklizmi

“Около 20-ти март, 27-и март, 3-ти и 10-ти април са възможни опасни метеорологични явления като земетресения, урагани и наводнения”, предрече той. Според астролога към края на месец март, когато четири планети ще са в много неприятна конфигурация, трябва да сме предпазливи и адекватни, защото предстоят бурни процеси.

Природни и политически катаклизми ще вървят успоредно с изпитанията, които трябва да преодолее служебното правителство. Освен, че беше сформиран по време на Ретрограден Меркурий, огромното напрежение сред обществеността допълнително увеличават товара над кабинета. Астрологът предупреждава, че атентати срещу политически фигури са възможни, така че службите на реда трябва да са изключително внимателни.

Хората и властта трябва да се съсредоточат в опазването на спокойствието в обществото, защото дори в световен мащаб има риск от военни действия. Филипов твърди, че ще се използват най-модерните разрушителни средства дори и ядрени оръжия.
От:Надежда Димитрова
Източник:razkritia.com