Като в истински зомби трилър мъртвец възкръсна и поиска да излезе от гроба

Една жена, която се бе запътила да посети гроба на своите близки, за малко да получи удар, когато изпод земята дочу стенания. Внезапно пръстта на  пресен гроб наблизо започва да мърда и изпод земята се подава  ръката на мъртвец, който иска да излезе.

Жената, която държи името й да остане в тайна, ужасена надава писък и хуква да бяга, но след малко здравият разум надделява и тя се връща обратно, пише Mail Online, като цитира бразилски медии. Това се случва на гробището край Фераз де Васконселос, предградие на най-богатия бразилски град Сао Пауло.maj

След известно време на сигнала й се отзовават медици и авариен екип, с чиято помощ “мъртвецът” е изваден от гроба, и откаран в болница.

За малко съвестната бразилка да бъде арестувана, разказва тя след невероятното премеждие. При първото нейно позвъняване в полицията, просто й затварят телефона. Когато упорито настоява, че мъртвец е възкръснал от гроба, на дежурните  им писва и те я заплашват със съд за фалшив сигнал. Става нужда да повика за свидетели пазачите на гробищния парк и тогава органите на реда се задействат.

Случаят е станал преди седмица, но заради разследването, информацията е публикувана едва сега. Оказва се, че жертвата е бивш общински чиновник, нападнат в друга част на града. Нападателите го пребиват жестоко и после го заравят жив в гроба.

Когато мъжът идва в съзнание, започва да стене и точно тези “задгробни” звуци привличат вниманието на жената, която е виновна за неговото спасяване. Според медиците, дори и “възкръснал”, погребаният е нямал шанс сам да излезе от гроба, ако точно в този момент по волята на Съдбата,  бразилката не е минавала наблизо. Вижте красноречивото видео доказателство за ужасната драма.

Източник:razkritia.com