13kaka-ivo

Телевизионният водещ Иво Андреев е изправен пред съда, той отказвал да дава издръжка за сина си

Телевизионният водещ Иво Андреев отива на съд, тъй като не плаща издръжка за детето си. Неговата бивша половинка Вили Асенова твърди, че синоптикът не давал никакви пари за отглеждането на детето им и затова спортната журналистка прибягва до помощта на съда, разкри БЛИЦ.

В Нова ТВ, където работят и двамата бивши партньори, вече има сформирани два лагера, но повечето колеги осъждат постъпката на Иво Андреев, тъй като той не дава пари за своя син. Петгодишният Никола е под грижите на неговата майка.

Виолета Асенова пледира пред съда, че иска и родителските права над детето, като и двата казуса ще се решават в рамките на това дело. Вили и Иво нямат официален брак, което по думите на журналистите от Нова ТВ, е изкарало извън релсите синоптика.

Андреев беше много ентусиазиран и през 2008 г. заяви пред медиите, че най-щастливият му миг предстои. Но явно така и не се е стигнало до сватба.

По думите на репортер на БЛИЦ, който беше на първото заседание на съда, на следващото заседание ще бъдат викани свидетели, които да докажат чия е вината. В своя защита Виолета е поканила своя колега Жоро Игнатов, редактор на „Искрено и лично”, а сега е с Нана в „Съдебен спор”.

Иво Андреев – чаровният синоптик, смени вече няколко медии. Първо работи за bTV, после стана и водещ в телевизионна игра. Но след като шоуто така и не можа да се наложи, Андреев остана без работа, след което се ориентира към Нова ТВ.

източник: chudesa.net