Управляващите си обясниха радикализирането на протеста с неочакването завръщане на ГЕРБ в НС.

Сергей Станишев няма да сдаде властта и след като се прояла кръв!

Лидерът на БСП надмина всичко казано от управляващите през последните 40 дни. Управляващите не само не смятат да подават оставка, но и си намериха виновен за кръвопролитието от снощи.

Станишев отново определи за зъл гений на правителството опозицията. Като доказателство посочи, че щом ГЕРБ се появили в парламента, протестите вече не били интелигентни.Явно лидерът на БСП не смята, че е допуснал грешки с кадровите си решения, назначения, актуализация на бюджети и планиран гигантски заем.stanХората пред парламента не знаели просто за какво става въпрос, но обслужвали умишлено или не нечии други интереси. Борисов и Цветанов само това чакали – да дойдат избори и да докопат властта!

Кабинетът нямал да подава оставка и преговори с протестиращите категорично няма да се водят! Това е общият извод от изявлението на Станишев, който дори не пожела да отговаря на въпроси. БСП и коалиционни партньори нямало да отстъпват пред ултиматуми и туй то!

Снощните протести били тероризъм, защото 100 души били барикадирани и държани като заложници! Извършвали се вандалски действия, но полицията щяла да пипне провокаторите!
Снимки от протестите може да видите ТУК

Източник:razkritia.com