tanq3

Почитатели й споделиха, че ефектът се постига след бъркане в контакта

Масурите са изкуствени и груби
Феновете на Таня Боева останаха с отворени уста при последното й участие в столичен клуб, съобщава HotArena.net. Причината за това обаче не беше изпълнението на певицата, а външния й вид. Дългата и права коса на Таня се беше трансформирала в едри къдрици в два цвята. Доста странна гледка за повечето й почитатели.

Новата визия на фолк певицата не е от вчера. Прическата на Таня е променена още преди месец за последния й клип към песента „Кой беше ти“. Обаче докато във видеото косата й изглежда много жива и свежа, то на живо направо плаши.

Масурите сякаш са изкуствени и груби като направени от прежда, а не от истинска коса. Все едно някой беше сложил гнездо на главата й. Така накъдрена косата изглежда прекалено много за слабичката и нежна Таня.

Почитатели й споделиха, че ефектът се постига след бъркане в контакта и в този вид прическа й е доста ретро. По-голямата част от тях не харесаха новата визия на певицата, докато тези които я подкрепят смятат, че е уникална и различна, което било слабото място в клиповете й.

източник: kliuki.net