zornica

Зорница Линдарева е сред най-обсъжданите имена в последните седмици. Жената, която отмъкна мъжа на Жени Калканджиева, за пръв път се съгласи да разкрие подробности около скандала в предаването на Венета Райкова “Горещо”. Със сигурност думите й ще предизвикат още по-голям отзвук в медийното пространство, тъй като бившата манекенка на “Визаж” сподели доста любопитни детайли за връзката си със Стефан Манов-Тачо.

В телевизионния ефир Линдарева заяви, че Тачо е водил при нея сина си от Жени – малкия Жорко. “Аз съм гледала детето на Тачо и Евгения”, най-безочливо заяви в ефир бившата манекенка. Зорница обаче не спря до тук. Любовницата на Тачо разкри

още, че си е направила татуировка с инициалите му, тъй като го обичала страшно много. Въпреки напъните й да засвидетелства обичта си обаче изглежда, че мъжът на Жени й е бил шута.

Самата Зорница си призна неохотно след като беше притисната от Венета. Линдарева измънка, че Тачо си заминава за Испания и не е ясно дали двамата са все още заедно. Думите й идват само дни след като Стефан се появи заедно с Жени на рождения ден на сина им. Според свидетели двамата изглеждали по-влюбени от всякога, а модната шефка направо сияела от щастие.

източник: kliuki.net