145177_NpAdvHoverНищо не се е променило в отношенията между Тервел и Лияна, изпусна се снощи Йоана. Тя започна да говори за чувства, но камерата бързо се премести към Павел Чернев и Мишо Шамара, които кротко миеха чинии и си говореха за политика.
Малко по-късно пък Тервел каза, че винаги стои на масата до Лияна, но не е забелязал да има особен хранителен режим и да отказва някои храни за сметка на други /това по повод твърдението на Мира, че фолкаджийката е болна/.
От изпуснатите реплики обаче стана ясно, че певицата и боксьорът продължават със закачките, но просто палавото им поведение не излиза в ефир. Режисьорите имат строга забрана да излъчват какво се случва между тях заради наложена им цензура от самия Нико Тупарев. Кой се е обадил пък на него остава пълна загадка. Но той стриктно изпълнява нареждането му.
Ако между двамата отношенията бяха охладнели и се бяха скарали, то поне пет епизода щяха да бъдат посветени на това събитие, твърдят познавачи от кухнята. Лияна масажЛияна щеше да плаче, да се тръшка, да страда, да споделя, да се оплаква. Боксьорът пък щеше да тича анпред назад като буреносен облак. Нищо такова няма обаче. Тервел си е засмян и в добро настроение, а Лияна също с ведра усмивка и не дава вид, че й се е случило каквото и да било.
Запознати предполагат, че заплахата е дошла от съпругата на Тервел, която е заплашила да издаде договора му, или направо да си го прибере вкъщи, въпреки огромната неустойка. Отделно неговият треньор се опасявал, че скандалните кадри могат да се използват от противниците му преди важни мачове и така да се срути авторитета на боксьора. Така че романът продължава, само че под сурдинка, а като излязат вън, двамата сто процента ще се срещнат, защото никой от тях не обича да оставя нещата недовършени.

източник: skandalno.net