nikoleta

Николета и Азис са заедно още преди с Валери да се разделят, е най-новата клюка. Запознати от ВИП средите разкриват, че това не е нищо ново и неочаквано, дори напротив. Отдавна се говорело, че Николета слага рога на Валери с Азис.

Още по-фрапиращо обаче е появилата се мълва, че Ни Ло е бременна. Веднага предположенията за това кой е бащата легнаха върху Василка, пишат от skandalno.net. Според тях Николета и Азис са заедно и за това е разкрила самата моделка. Тя постнала на стената си във Фейсбук общата им снимка с Азис от старта на Къртицата с послание, че отдавна била срещнала по-богат и известен мъж от Валери Божинов.

Тези нейни словоизлияния дали повод да се развихри въображението на мнозина. И така се стигна до момента, в който Ни Ло е вече бременна и то не от кого да е, а от самия Азис.

Дали това е така обаче, си остава все още в сферата на клюките.

Както винаги, някои вярват на тези клюки, други – не, но везната като че ли повече клони към фалш. Особено след като самият Азис вчера заяви, че се е подиграл на Николета, като е създал песента „Нещо мръсно“. А и двамата не поддържат такива приятелски отношения откакто Валери и Николета се разделиха.

източник: kliuki.ws