emilia

Емилия блесна като фотомодел!

След инцидентите, които преживя напоследък и бурния си личен живот, настъпи моментът, в който Емилия да покаже новия си нос в специална сесия, видя Kliuki.net.

Вече разбрахме, че операцията й не е особено резултатна, но пък визията на Емилия е тотално променена, което е интригуващо за феновете й.

Певицата лъсна с километрични крака на страниците на списание Elle. Някои побързаха да я избъзикат, но понеже Емилия не е от тези, които нагло прекалява с обработващите програми, почитателите веднага й простиха.
Емилия сразява с километрични крака, които може би е откраднала, шегуват се с нея

Емилия сразява с километрични крака, които може би е откраднала, шегуват се с нея

„Тези крака сякаш си ги откраднала, Еми!”, „Като кукла си, много добре изглеждаш!”, пошегуваха се все пак с нея някои.

Въпреки леките подмятания, нищо не може да помрачи успешната визия на Емилия, даже това, че нослето й е леко нетипично за лицето… Емилия е позирала в Гърция, където е успяла да очарова майсторите зад кадър, писа изданието hotnews. „Изключителна си! Най-после ще засенчиш прехвалените, могат само да ти дишат праха!”, хвалят я обожателите й в нета.

Напоследък Емилия избягва кой знае какви изяви, а и на страницата си във Фейсбук не е много активна, което тревожи верните й последователи. Сюрпризът, който им поднесе обаче, разсея всички притеснения.

източник: kliuki.net