Една блондинка, разкрила природните си дадености пред няколко мъжки списания, само за няколко часа се превърна в новата сензация в страната. Елена Бончева набра такава популярност, каквато никаква фотосесия не може да й осигури.

Оказа се, че тя е най-големият проблем на НЕК, едва ли не сметките ни за ток зависят от нейния подпис. По думите на пресаташето от компанията тя е на изпитателен срок от 6 месеца, не взима 3000 лева заплата, назначена е на длъжност технически сътрудник или иначе казано – секретарка. Длъжност, която придружена с няколко голи снимки, завинаги ще затвори й вратите за държавна длъжност. Как въобще може да си помисли да позира без дрехи, че после да работи и на държавна заплата?eli

Ужас! Да се пребие с камъни, ревнаха пуританите в социалните мрежи. Из сайтовете новината за нея е придружена с гръмки заглавия като „Скандал“, „Шок“, телевизиите също я подхванаха.

Оказа се, че на компанията най-големият й проблем е някаква секретарка, която на всичкото отгоре може да изхвърчи след изпитателния срок. Но пък колежките й натъртват в доноса и припомнят нейно откровение, че имала пиърсинг на интимно място. Това е важното, а не някакви си термини като „задължения“ или „фалит“ – в НЕК всичко върви като родопска песен и единствено надарената блондинка придава фалш. Зимният сезон е далеч, сметките за ток са наред, няма нито едно дело срещу компанията…

А всъщност има ли новина? Не би трябвало, ако сме нормална държава. Но вече се лепнаха квалификации още преди да е станало ясно какви качества има тази пуста Елена. Възможно е да е станала секретарка по втория начин и нищо да не разбира от енергетика и „работата“ й е да укротява единствено енергията на някой шеф. Но също толкова вероятно е жената да иска да се развива по някакъв начин, а и голите сесии пред списания нито са доходни, нито могат да се практикуват дълги години.

От раздухалата се сага обаче могат да се направят и изводи.

На първо място шефовете в НЕК трябва да въведат изисквания за жените, които назначават. Да са стари моми, по възможност грозни. Макар че това ще бъде труден ребус, тъй като и въпросната Елена Бончева за едни е хубава, за други – нищо особено. Въпрос на вкус.

Червена лампичка трябва да светне и за девойките, които са решили да трупат бърза слава в мъжките списания. Трябва да са наясно, че това ще бъде спирачка да работят на държавна длъжност, ако ще после да завършат и Харвард.

Най-тежкият извод обаче е за обществото ни, което си живее век назад. В някои държави си имат депутати порно актриси, в полицията работят гейове, които представяте ли си – не се крият. Това у нас е невъзможно, ние правим сензация от назначението на секретарка, която преди години е снимала еротична сесия. Оценяваме единствено, че гърдите й са естествени…

Източник:dnes.bg