12-годишната Биляна Лазарова, която беше избрана за най-красивата в света, посърна от критики и обиди по свой адрес

12-годишната Биляна Лазарова, която ни накара да се гордеем с нея като най-красивата в света, й иде да се скрие в земята от срам след като у нас се превърна в жертва на повсеместната злоба.„Хубава?! Чак пък толкова! Познавам много момичета на нейната възраст и са далеч по-прекрасни!”, „Да, просто недоумявам какво толкова виждат в нея!”, „Не казвам, че е грозна, но да е на върха, е просто прекалено!”, коментират усърдно в мрежата новината за избирането на Биляна на международен конкурс в Доминикана.

Девойката е определена като най-изящната, с най-правилните черти и прелестно тяло, но за нас – не е! Чаровницата се сдоби дори с две отличия – мис „Beauty International 2012“ и „Beauty World Fashion 2012“.

bilqna

Мнозина останаха учудени от реакциите на потребителите в мрежата, които се опитват да се гъбаркат с детето, но явно нищо не може да спре хейтърите в такива моменти.

Кliuki.net публикува нейни снимки, които разкриват достатъчно колко щедра е била природата към Биляна. Знаем, че красотата е нещо субективно и е въпрос на вкус, но е видно, че малката кусури няма.

Защо обаче така усърдно в нета веднага намериха причини да я унизят, си остава една голяма загадка. Вместо признание, тя получи нападки, критики и обиди… а дали са справедливи и на какво се дължат, може само да се предполага.

Вие вижте сами и преценете дали тийнеджърката Биляна Лазарова заслужава титлата си или не!

Източник:kliuki.net