HotArena.net научи, че докато Лияна е в Къщата, за дъщеря й се грижи не майка й, не баба й, нито пък сестра й. Дори детето не е при някой братовчед или най-логичното при татко й, а при……… нейна приятелка!

 

Що за майка трябва да e, че да остави рожбата си на познат, а не при роднини?!

liqna

 

Пред камерите фолк певицата демонстрира, че за да не бъде засегната дъщеря й Дениз, е готова да се наhвърли върху всеки със зъби и нокти. В случая под неин прицел бе Стойко Сакалиев, който беше номинирал брюнетката заради аморалното й поведение.

Всъщност футболистът за какво да носи вина? Че се е възмутил от нещо, което наистина е видял с очите си?! Или че пръв се е притеснил за чуждото дете, преди неговата майка?

Нелепо е Лияна да се притеснява, че ще изглежда „лека“ в очите на наследницата си, след като извън Къщата, тя й дава още по-лош пример.

Дългокраката изпълнителка вместо да насърчава Дениз да заляга над учебниците, я мъкне по нощните клубове.

Кичи я с гердани, слага й бюстиета, дори я маже с грим по лицето, като че ли не е детенце, а жена.

На една от най-фрапантните снимки на Дени с майка й, която е правена също в нощно заведение, на Лияна й се вижда долното бельо, а роклята й е толкова прозрачна, че  чак целият й бюст се вижда.

Фолк певицата често е споделяла, че се притеснява Дениз да не тръгне по лошия път и ще я пази от мъжете до пълнолетието й. Искрено се надяваме, че ще успее, а това ще бъде така – ако спре да й дава грешни примери със себе си.

Източник:kliuki.net