Децата повръщали в рейса от преживения ужас

Ужасяващо безхаберие потресе родители в русенска област. Един от шофьорите, каращи училищните автобуси, редовно пристигал за смяната си мъртво пиян. Метин Мемиш неведнъж се появявал видимо почерпен, за да откара децата от две от селата в региона до училищата им.

bus

Самите ученици свидетелстват, че мъжът редовно миришел на алкохол и това се усещало в автобуса. При последния му курс обаче ситуацията била нетърпима. Водачът бил толкова пиян, че не просто не успявал да държи превозното средство в пътя, ами направо легнал върху волана му. Уплашените деца разказват, че е било много страшно, Мемиш карал много бързо и едва не хвърлил автобуса в ливада край пътя.

 

Намиращите се в буса деца буквално започнали да повръщат от ужас. За капак при излизането си от едно от селата шофьорът едва не забил автобуса в дърво. Само чудо е предотвратило по-голяма трагедия, коментират уплашени майки. Самия водач, който е с 30-годишен стаж зад волана, е категоричен, че не е пил. Той отрича да е употребявал алкохол и заявява, че децата няма как да са сигурни в обратното.

Източник:razkritia.com