Идеята била да се срещнат децата с българи, които да им бъдат пример в живота

Присъствието на Андреа и Валери Божинов в столично училище по повод откриването на новата учебна година вчера предизвика сериозни дебати в медийното пространство, а и не само. Недоволни родители дори поискаха директорката на въпросното 138-о СОУ, където се появиха двамата, да бъде незабавно отстранена от поста си. Тя обаче се опитва да се защити с думите, че е нямала представа, че чалга певицата ще се появи на церемонията по откриването.u4uli6te

Дали в думите й има истина или не, можем само да гадаем. Факт е обаче, че кадрите, на които чалгаджийката гордо позира пред първолаците, за нула време се превърнаха в най-обсъжданото събитие в страната. Двамата се срещнаха с учениците и им раздадоха енциклопедии. Андреа и Валери са се срещнали с децата като част от кампания на всекидневник, чиято цел е да срещне учениците с родни знаменитости, които да им послужат като пример в живота.

И докато присъствието на Валери, макар и спорно, може да бъде оправдано до известна степен с миналите му успехи по футболния терен, то онлайн потребителите са втрещени какво точно прави Андреа при децата.

Източник:razkritia.com