Това съвсем не е шега! Наистина има работа от която можете да изкарате добри пари, правейки нещата, които най-много ви харесват и ви доставят най-голямо удоволствие.

Някои от тези професии са много нови и модерни и все още не се намират на нашия пазар на труда, но сме убедени, че скоро и ние ще можем да работим наслаждавайки се на различни удоволствия и печелейки добри пари!

Ето едни от най-приятните и най-лесни професии, които всеки един може да упражнява!

Телевизионен зрител: тази професия е много популярна в САЩ, надяваме се скоро и в България. От нея можете да спечелите около 25 000 долара годишно. Тук е необходимо само да можете бързо да пишете на клавиатура и да описвате веднага всяко нещо, което сте чули от телевизионните предавания, което ще послужи на хората с увреден слух.

Таен агент в хотел: Има големи сайтове за пътувания, които назначават „тайни агенти”, които пробват удобствата на хотелите и курортните селища, които сайтовете препоръчват. Понякога детайлите, за които се интересуват от сайтовете са например бързината на безжичната връзка или дебелината и мекотата на хотелските пантофи и хавлии, качествата и мекотата на матраците и завивките. Така, че какво ви остава на вас, освен да обикаляте за сметка на сайта и само да се наслаждавате, за което ще си припечелвате не по-малко от 1500 долара на месец, които ще бъдат едни от най-лесно и приятно спечелените пари!!pari

Пазач на имение: Ето един начин да живеете като мултимилионер, без да се оръсите с нито един лев! Трябва просто да живеете в някоя от огромните къщи на богаташите, за да не бъде тя съвсем без надзор. Това освен супер лукс и удобства може да ви носи между 1000 и 2000 долара на месец.

Професионален многознайко: Това можете да упражнявате и вие в YouTube! Там партньорска програма превръща самостоятелните видеа в пари. Чудите са кои са те ли? Това са например хилядите видеа, на които някакви хора ви преподават видео уроци как да си навиете косата, как да си направите маникюр и всичко за което се сетите. Едно такова видео може да ви донесе около 100 долара печалба от хората, които си го пускат.

Курортен консултант: при тази професия, собствениците на курортни комплекси наемат хора със собствени блогове, като им предлагат да прекарат определено време в техните курорти като VIP гост и да се възползват от всички екстри, които предлагат. След това блогъра публикува своите отзиви и препоръки в своя блог. За това удоволствие ще ви заплатят около  1200 долара.

Спа критик: от това удоволствие пък се възползват собствениците на онлайн спа директории. Те непрекъснато обикалят по света и тестват всевъзможни масажи и ароматерапии, които след това описват в своите директории. За тази приятна професия те получават между 20 000 и 90 000 долара годишно.

Харесват ли ви тези уникално лесни и приятни професии, от които се изкарват доста добри пари?

Бихте ли ги практикували и вие?

Източник:chudesa.net