Николай Бареков взе пример от студентите и заплаши да окупира президентството

Николай Бареков се натиска за Консултативния съвет по национална сигурност при президента. Ако Росен Плевнелиев не го покани, щял да окупира сградата, заплаши телевизионерът.

По думите му, „България без цензура” и Реформаторския блок са на върха според проучванията на социолозите, затова никой не трябва да ги пренебрегва по този начин. Като извънпарламентарна сила, Бареков бил фактор номер 1, така че нямало как да преглътне подобно унижение от страна на държавния глава.barekov

И без това Росен Плевнелиев трябвало час по-скоро да напусне политиката и да му се насрочи проверка от НАП и ДАНС. Ако излезе „чист”, едва тогава да се пробва на избори, категоричен е Николай Бареков. Даже бил склонен да му удари рамо, но не и преди да се докаже, че не е замесен в далавери.

В сряда новоизлюпилият се политик щял да овика на Консултативния съвет ГЕРБ, БСП и ДПС. Те заслужавали да станат за смях, но не и „Атака”, тъй като националистите не били част от управлението в момента. После Бареков сподели няколко мили думи и за лидера Волен Сидеров, който определи като мъжкар заради каузата му да изолира Бойко Борисов от властта.

Жорж Ганчев днес обяви в свое изказване, че ситуацията в парламента е такава: „мутра и губещ на изборите”. Двамата си мерили достойнствата, но нито един от тях не отстъпвал достойно.

Пред ТВ7 Жорж Ганчев заяви още, че той подкрепя младите, разчита на тях да покажат патриотичен дух и да си върнат държавата, но окупация пред университетите не се допускала в САЩ. Там дори имало случаи на убити студенти, които участвали в блокадата. Такъв сценарий може да се допусне за ден или два, но не и за по-продължително време, смята Жорж Ганчев.

Източник:razkritia.com