Джийсън Брад Люис,който все повече се очертава като най-екстравагантният и най-дразнещия съквартирант в къщата на „Биг Брадър“ , е поредният участник в подобно предаване, който разчита на сериозно гей лоби навън. И то не заради сексуалността се, а защото Азис е негов приятел.

Двамата се запознали, когато Джийсън бил поканен да гримира певеца за клипа на песента „Кажи честно“. Слабичкият Людмил от Тръстеник надминал и най-смелите очаквания на ромския славей. Сталингът му бил страхотен, Джийсън му дал и някои съвети как да се държи по време на клипа. Той има много набито дизайнерско око, улавя всеки детайл и намира неочаквани ракурси там, където никой не ги вижда.dj

След клипа двамата се сприятелили и от време на време се чували по телефона. А когато Азис разбрал, че младото му приятелче ще влиза в Брдъра, веднага го поканил на богата вечеря. Всички знаят, че певецът е в много лоши отношения със Златка Райкова. В началото на лятото тя буквално го омаскари в морска дискотека, обиди го пред всички, опита се са го спъне, напсува го, а прятелите й се заканиха да го набият. Тогава певецът се отърва само с уплаха, но не забрави унижението. Точно той настроил Джийсън срещу Златка и му обяснил какъв голям боклук е и как трябва да й бъде отмъстено.

Дори да е имал известни съмнения, Джийсън още с влизането си в Къщата попадна на инсцинирания скандал между Ели и Златка за несъществуващ любовник. Той се ужаси от поведението на Златка и се фрустрира. А след това се убеди, че тя наистина е такава, каквато я описва Азис и тръгна на война с нея. Към него бързо се включи Пенка, която твърди, че красавиците я гледат лошо, а те и наистина го правят. Присъедини се и Ели, която също е приятелка на Азис.

С такова мощно оръжие вътре, ромският славей ликува, а отмъщението му е в разгара си. А щом някой от неговите хора е застрашен, веднага политат смс-и за спасяването му. Цялото гей лоби пуска спасителни смс-и, пускат и приятелите на Азис. А Златка вече е извадена от нерви, което предизвиква и критките на другите съквартиранти. Тя пък сякаш напук стои или пред огледалото, или във фитнеса, или плаче, понеже някой я бил обидил.

А Азис и много други нейни врагове /пък тя си ги има доста/ ликуват.

Източник:skandalno.net