Футболистът никакъв го нямало по тънката част.

Алисия и Ники Михайлов се разделиха повече от неочаквано след двегодишна връзка. Двамата обявиха, че си остават приятели, но няма да коментират причините, довели до краха на връзката им. Това, разбира се, породи множество слухове и спекулации по отношение на раздялата на двамата любимци. Според едни футболистът не спирал да кръшка на певицата, на която накрая й писнало и си събрала багажа. Други пък бяха убедени, че цялата връзка между звездите е била с цел натриване на носовете на бившите им половинки Николета Лозанова и Валери Божинов.nik alis

Оказа се обаче, че причината за разпада на връзката между певицата и вратаря е доста по-деликатна. Запознати издават, че Ники имал сериозни проблеми в леглото и не успявал да ощастливява редовно Алисия. Звездата на Ара никак не била доволна от положението. Макар да се опитвала да влезе в положението на Ники, певицата все повече се дразнела и в крайна сметка окончателно зарязала половинката си.

А причина за засечката на Ники се оказали химични препарати, които футболистът взема, за да изчисти тялото си от излишните мазнини, научиха от ХотАрена. Футболистът, който е известен с манията по външния си вид, този път прекалил сериозно с добавките и резултатът не бил особено приятен.

Източник:hotarena.net