Валери Божинов стигна върха на позьорството си, недоволстват в мрежата от снимката му в църква със свещ в ръка

Валери Божинов все по-голям позьор!

Футболистът се щракна в църква и със свещ в ръка, а околните се питат за кого се моли – за разбитото си семейство или за провалената си кариера…

Недоволството дори ескалира, защото според мнозина такива снимки са меко казано прекалени, научи Kliuki.net. „Тези Божинови няма ли къде да се показват, че опряха до храмовете?!”, гласят възмутените коментари.bojinov

Откакто Валери е разделен с Николета, той не спира да се кипри като „кифличка” във виртуала, което е повод за множество подигравки. Играчът не стига, че е зациклил професионално, а и се излага с подобни кадри и диви свалки в мрежата, обсъждат го потребители.

Валери Божинов в църквата – за какво се моли?!

„Той направо надмина Николета! Тя е царица на

такива фукни, но явно добре е обучила съпруга си!”, кискат се по адрес на Валери Божинов.

Семейството на Николета и Валери преживява криза и не се знае дали отново ще се събере, въпреки че вече има сигнали в тази посока. Някои ги подозират в пиар, но всъщност истината е, че двамата определено са наранени и не може да става дума за някакъв театър. Феновете са тъжни и нямат търпение да ги видят пак заедно, но дотогава ще трябва да се задоволят с фасоните им, с които си отмъщават един на друг.

А Валери дори стигна до там да се показва със свещ ръка и как се моли в църква, според вас нормално ли е да се снима така?!

Източник:kliuki.net