Отцепник от партията се нахвърли върху бившия министър на културата Вежди Рашидов

Разцеплението в ГЕРБ става все по-сериозно с всеки изминал ден. След като огромен брой депутати напуснаха партията заради явно несъгласие с методите на Искра Фидосова и Цветан Цветанов, искрите, прехвърчащи между отцепниците и останалите вери на Бойко заплашват да се превърнат в истински пожар. След като преди няколко дена Вежди Рашидов обвини бившия гербер Павел Димитров, че се е махнал от партията, понеже Бойко не му позволил да си построи хотел на морето, Димитров побърза да отговори на нападките на бившия културен министър.gerb

“Вежди Рашидов е долен лъжец и манипулатор”, изригна Димитров срещу бившия си съпартиец, цитиран от БЛИЦ. По думите на отцепника той действително е говорил със склуптура с молба да му седейства пред тогавашния министър-председател Бойко Борисов за узаконяване на строеж на хотел в Балчик.

Димитров обаче е категоричен, че въпросният имот принадлежи на избирател на ГЕРБ, който се свързал с него с молба да му помогне в проекта му за хотел. Въпросната случка се разиграла още през 2009 година, а Димитров приел да се застъпи за гласоподавателя, тъй като го съжалил заради факта, че е бил принуждаван два пъти да изменя проекта си.

Източник:razkritia.com