Перничанинът, който спечели част от големия джакпот у нас, профука всичко, разказват сащисани негови близки.

Росен Русимов вече пак е обикновен човек, както самият той споделил пред познатите си, пише „Всеки ден”. Той взе 4.5 милиона лева от тотото, но вече няма и стотинка от тях. За по-малко от три месеца Русимов профука половината от богатството си, а останалите 2.4 милиона лева са запорирани от данъчните, тъй като късметлията имаше стари фирмени задължения.

1363088168rosentoto

Росен Русимов е купил няколко апартамента, които отиват при родата му в Перник и София. Наскоро той е станал горд собственик и на 240 кв.м. дом в елитен софийски район. Сдобил се и с необходимата техника за дейността на фирмите си. На съпругата и сина е взел автомобили втора ръка, а своята си не е сменил. Жена му ще кара БМВ, а момчето Мерцедес, но Русимов сметнал, че той няма нужда от ново возило.

На младежите, които познава, той подарил айфони, а 200 бона отишли по пернишките кръчми. Сега той е на нула, но и не съжалява за бързо изхарчените пари. В мрежата коментират, че лесно спечеленото, се хвърля с лека ръка или както е казал народът: „Откъдето дошло, там отишло…!”.

Източник: razkritia.com