Ето какво сподели той след срещата си с послниците вчера

Бившият премиер Бойко Борисов изрази възмущението си от случващото се в момента в страната ни. Той заяви, че недоволството продължава да расте. Борисов припомни, че страната ни бе пример за финансова дисциплина, а сега управляващите ще изтеглят нов заем от 1 милиард лева, който дори не казват за какво ще похарчат.

Това заяви лидерът на ГЕРБ пред журналистите след срещата му с посланиците на страните-членки на ЕС и НАТО, която се състоя вчера. Борисов припомни, че партията му винаги се е вслушвала в препоръчките на ЕС и ще продължи да го прави и за напред.

boikoto

Бившият премиер изказа благодарност към посланиците за това, че изразиха мнението си за протесите у нас.

Той запозна дипломатите с уволненията в публичната администрация, предприети от БСП, ДПС и “Атака”, както и назначаването на неподходящи лица на освободените вече постове.

Относно сигурността в страната ни Борисов подчерта, че новото правителство е нанесло сериозни щети, за които ще са нужни поне няколко години, за да се поправят.

Лидерът на ГЕРБ поясни, че ще продължат да настояват за предсрочни избори, тъй като те са неизбежни. Той подчерта, че народът мрази комунистите и след вота ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила в страната ни, пише Крос.бг.

Източник:pravda.bg