Болест мъчи голямата Стояна!

Комедийната легенда Стоянка Мутафова не успя да устои на вирусите, които я нападнаха изненадващо. На прага на зимата великата Стояна се разболя сериозно. Номинираната за приза на „Златна бленда” предишната вечер не успя лично да си получи наградата.

Отличията бяха раздадени за участие в най-добрите български филми и сериали.

Фурията се състезаваше с колежката си Татяна Лолова, която изпълнява ролята на мама Еми в комедията „Домашен арест”. Госпожа Стихийно бедствие мери сили и с Ева Тепавичарова, чиято роля на Йовка Лютова тя изпълнява заедно с Мутафова в същия сериал „Столичани в повече”.stoqna

Болестта попречи на мегазвездата на театъра и малкия екран да присъства лично на пищната церемония. Тя единодушно бе отличена с престижното първо място от журито заради изпълнението на прототипа си баба Марийка в едноименния телевизионен филм „Столичани в повече”.

Стоянка Мутафова без колебание бе призната за кралица на комедията, заради което й бе връчена и престижната премия.

Призът бе получен от щерка й Мария Грубешлиева. Тя благодари на журито и публиката от името на именитата си майка. Дъщерята на голямата Стояна изрази и съжаление от нейно име, че заради болестта си не е смогнала лично да уважи звездното събитие.

Дано Стояна се възстанови бързо и отново радва зрителите!

Източник:razkritia.com