„Трагични новини за здравето на Анджелина Джоли!” – с тези думи излезе репортаж в американското издание „ОК” за състоянието на актрисата и за сериозно влошеното й здраве

„Трагични новини за здравето на Анджелина Джоли!” – с тези думи излезе репортаж в американското издание „ОК”, на чиято корица е снимана чаровната актриса, поставила тъжно глава на рамото на своя съпруг, Брад Пит, сподели новината „Петел”.

В статията се говори колко се е влошило здравословното състояние на Анджелина Джоли след операциите, които младата жена си направи преди няколко месеца. Актрисата се подложи на двойна мастектомия, за да не допусне риска да заболее от рак на гърдата.andjelina

Състоянието на Анджи толкова се е влошило, че съпругът й е оставил всички служебни ангажименти, за да е до жена си постоянно. Все още няма направено официално изявление от страна на представители и говорители на звездите.

Когато през месец май Анджелина се подложи на двойната мастектомия, тя сподели, че е водена от желанието да не изостави децата си заради развиването на онкологично заболяване. Тогава тя сподели, че на мястото на отрязаните й жлези са поставени импланти, за да няма външно проявление на интервенцията, с изключение на малките шевове.Според източници на таблоида „ОК”, в момента Анджелина Джоли се подлага на спешни медицински процедури, но засега няма подобрение в състоянието й.

Източник:chudesa.net