Лекарите се обезпокоени, защото смъртоносна опасност идва към нас

Д-р Григор Томов е директор на Центъра по кожно-венерически болести, който е единственият в Северозападна България, писаха в БЛИЦ.

Като специалист по венерически болести, д-р Томов направи страховита прогноза за здравния микроклимат в нашата страна след няколко години.

Тревогата е породена от наличието на СПИН, който след няколко години ще доведе до бум в смъртните случаи.

Освен огромният брой жени от ромски произход, които се трудят по магистралите в Северозападна България, заразяват с различни венерически болести и после разнасят тази зараза, но опасност крият и бежанците от Сирия.

В момента бежанците живеят отделени в лагерите и така контролът върху тях е по-голям. Но когато те  станат част от нашето общество, тогава ще плъзнат и множество зарази.spin

Д-р Томов предполага, че мъжете бежанци ще започнат да се възползват от услугите на родните труженички.

По принцип Нидал Алгафари твърди, че бежанците у нас са свестни хора, дошли със своите семейства, които не водят разпуснат начин на живот. И дано той да е прав, а не д-р Томов!

Причината след 5-6 години да се наблюдава бум на смъртни случаи на СПИН е свързана с инкубационния период и развитие на заразата до крайна фаза.

Днес много хора знаят, че са заразени от СПИН и въпреки възможностите за анонимно диагностициране,  те отказват да отидат на прегледи и да се лекуват. Причината до голяма степен е срам, защото СПИНосновно се хваща по полов път, най-вече при изневяра.

Как да обясни някой вкъщи, че е вдигал самолета извън брачното ложе и после е хванал СПИН.

Източник:chudesa.net