След зверското деяние мъжът кротко заспал в съседната стая

Зверско убийство потресе Словения. Мъж закла като животно приятелката си, тъй като я ревнувал твърде много. Трагедията се разиграла вчера в село Жаков в Словакия. 45-годишният Ян се нахвърлил с нож върху приятелката си Катерина, с която живеели на семейни начала. Извергът буквално заклал половинката си както се коли животно, а накрая дори я обезглавил.

policiqЗа потресаващата случка разказва съседка на двойката. Жената споделя, че снощи късно вечерта чула викове за помощ, идващи от дома, където се разиграл ужасът. Съседката обаче се уплашила и не посмяла да провери какво се случва. Чак след около час, когато виковете затихнали, свидетелката се престрашила да отиде до къщата, за да провери какво се случва.

Жената надникнала през прозореца и се натъкнала на гледка като от филм на ужасите – обезглавеното тяло на Катерина лежало проснато на пода в локва кръв, а главата й била поставена на масата.

Ужасената съседка веднага се обадила в полицията, от където незабавно арестували извършителя. През това време Ян кротко си спял в съседната стая без изобщо да го е грижа за злодеянието, което е извършил. Мъжът е направил пълни самопризнания, заявявайки, че убил Катерина, тъй като твърде често се заглеждала по чужди мъже, научиха от БЛИЦ.

Източник: razkritia.com