kras-1-300x225

Радостин Кишишев проговори за смъртта на Красимира

Три месеца след смъртта на съпругата си Красимира, бившият национал Радостин Кишишев проговори за най-голямата трагедия в живота си. Футболистът, който бе гост в предаването на Лора Крумова „Тази събота” призна, че все още е в депресия, а болката от загубата на любимата му е неописуема. „Нямам бъдещи планове, оставям животът да ме води. На този етап не ми се прави нищо, абсолютно нищо”, заяви Кишишев, който сам отглежда 11-годишния си син Димитър. Големият му син пък учи в  Оксфорд, Англия. Двамата често си говорят по телефона.

Пред bTV Радостин Кишишев разказа за ужаса, който е преживяло семейството му, когато лекарите потвърдили тежката диагноза на съпругата му – рак на шийката на матката. Година и половинка семейството се борило с коварната болест. Красимира преминала през 16 химиотерапии, но в крайна сметка болестта се оказала по-силна.

До последно и Радостин Кишишев и цялото му семейство вярвало, че ще се случи чудо и Красимира ще живее. „Опитвам се да не си давам въпроса защо на мен, защо така се случи”, сподели  футболистът, който бе категоричен, че Красимира е голямата му любов и ще остане в спомените му като една уникална жена, която е променила живота му. „Тя беше двигател на семейството, връщах се вкъщи и си вдигах краката, тя се грижеше за всичко, имаше изключителен характер”, спомня си бившият национал.

източник: chudesa.net